Selasa, 12 Julai 2011

Internet Download Manager 6.07 Build 2 Full Crack latest with Patch..

Untuk sesiapa yang sentiasa menantikan versi terbaru IDM, anda boleh sentiasa datang ke blog ini sama ada untuk mencari crack, keygen, atau patch untuknya.untuk versi 6 ke atas, penggunaan keygen sudah tidak relevan lagi kerana IDM sudah 'memasukkan' sekali fungsi 'Server Check' untuk memeriksa nombor siri (serial number) palsu yang dijana melalui keygen..oleh itu penggunaan patch atau versi crack adalah alternatif terbaik..

Terdapat beberapa pembaharuan tetapi yang paling ketara ialah kekotak dialog baharu yang ditambah bersebelahan dengan kekotak 'Download status' iaitu 'Options on completion'..

Muat turun perisian IDM versi trial di laman pembangunnya iaitu ---> Internet Download Manager

Kalau anda mahukan keygen (key generator) sila muat turun di sini ---> IDM 6.05 Key Patch

Untuk pengguna Windows XP, anda boleh gunakan patch / patcher ini -> 
SND IDM Patch

Saya ingin berkongsi satu aplikasi ringkas yang sangat berkesan untuk crack Internet Download Manager (semua versi) supaya dapat digunakan dalam versi penuh (full version).. mari kita tengok pratonton gambarnya!










Kaedah hack dan crack IDM secara manual, telah dijadikan dalam bentuk perisian/aplikasi mudah supaya lepas ni kalau nak anda mahu crack/patch IDM tak perlu lagi buat secara manual..anda dapat melakukannya dengan menggunakan patcher ini..

Kalau anda mahukan keygen (key generator) sila muat turun di sini ---> 
IDM 6.05 Key Patch

Keygen ni gunakan ketika IDM meminta butir peribadi yang baru selepas ia mengesan serial key yang palsu berada dalam IDM yang kita gunakan..

Selepas memasukkan serial key yang terhasil dari keygen itu tadi, gunakan patcher yang saya nak berikan ini..selepas itu IDM tidak akan dapat mengesan lagi serial key palsu tersebut apabila fungsi untuk mengesannya telah dimatikan oleh patcher..

Muat turun di sini ---> 
IDM Crack 4 Lifetime by My Hackers Are Here


Cara Menggunakannya:


Paparan antaramukanya sangat mudah..hanya ada dua button utama iaitu Start dan Update..

Start - Untuk patch/crack IDM supaya dapat digunakan dalam versi penuh.

Update - Untuk mengemaskini versi IDM yang terbaru..selepas kemaskini, sila patch semula (klik Start)

 Terima Kasih kepada http://www.myhackersarehere.com dan anda boleh belajar banyak lagi di laman web beliau...

Semoga bermanfaat kepada pembaca





10 ulasan:

  1. Boleh silakan kongsi..hehe kalau ada apa2 software yang awak mahu g taw jea k nanti saya post dekat sini..semua software saya ada full version tapi tak letak dalam nie ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam.. saya nak software microsoft office yang latest ada tak?

      Padam
  2. Salam Fendi,

    maybe saya out of topic sikit. saya nak tanya awak ada tak software EASEUS Data Recovery yang untuk unlimited punya? external hard disc saya kena virus and habis semua data hilang. kalau tengok memory external masih ada, tp dokumen tiada. saya dah try pakai data recovery..masalahnya dia limit kepada 1GB saja. :(

    ke ada software lain yang boleh pakai? data saya lebih kurang 400GB

    thank u

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..awak maaf kerana lambat balas...owh ok2 ada jea awk boleh download dekat 4 share ok..nie link dia http://search.4shared.com/q/CCAD/1/EASEUS+data+recovery

      Padam
  3. kalau sya crack keygan photo movie theater atau cyberlink movie maker... bleh pkai idm punye ke?

    BalasPadam
  4. Team Petani Muda x boleh.. :-)

    BalasPadam
  5. salam..saya nak winzip n antivirus yg best ..TQ

    BalasPadam