Rabu, 3 Ogos 2011

Cara Nak Lajukan Internet

Masalah internet lembab???...cuba guna software nie yea..harap2 membantu...intro kali nie ckit jea sebab malas nak tulis banyak2..kebetulan banyak lagi kerja yang kena wat....ok klw x faham atau tak taw cam na nak guna benda nie comment ja kat bawah tue ok..InsyaAllah ada masa saya balas..

Sila Klik Disini Untuk Download Full Versions












11 ulasan:

  1. asslamualaikum..

    saya minta kebenaran utk copy

    BalasPadam
  2. tak pandai sangat nak guna... boleh explain?

    BalasPadam
  3. Kepada Saha waalaikumsalam..ya dipersilakan copy..

    BalasPadam
  4. Arcamistik boleh google..cara gunanya cukup mudah,install terus guna k,yg setting tue abaikan saja,kalau expert setting tak apalah

    BalasPadam
  5. Din Manaf dipersilakan,terima kasih melawat blog saya

    BalasPadam
  6. Suhaimi Che Ngah dipersilakan..terima kasih melawat blog sya

    BalasPadam
  7. juz install n automatically mcm tu sj ker? sy nk try lah

    BalasPadam
  8. kepada Hazmiza Hamid..yea install dan terus klik connected boleh guna,cuma kalau pandai setting lagi baguslah bagi ngam dengan modem lepas tue ngam dengan kelajuan internet mesti cun..nak taw lebih lanjut boleh google saya nak terang panjang2 sangat pun tak taw..oke thanks visit blog saya.. ;-) visit lagi dengan info lain2 k

    BalasPadam
  9. ASSALAM. MOHON BANTUAN. SAYA ADA BELI SAMSUNG GALAXY S3. MASALAH SAYA ADALAH MACAMANA NAK BUANG ICON YANG TELAH DIPADAM. MAKSUD SAYA SEMUA APLIKASI YANG SAYA TAK MAHU TELAH DI PADAMKAN. TETAPI ICONNYA MASIH ADA DISKRIN. MOHON BANTUAN. TERIMA KASIH.

    BalasPadam