Sabtu, 23 September 2017

4 Manfaat Dalam 1 Tabungan



Pastinya  kita mahukan yang terbaik untuk anak-anak kita... Semua kemahuan mereka kita cuba penuhi..kerana kita inginkan mereka sentiasa gembira...kita tidak mahu mereka merasa susah seperti kita dahulu.Tapi, satu perkara yang sering kita lupa......

ADAKAH KITA TELAH SEDIAKAN SIMPANAN  UNTUK MASA DEPAN PENDIDIKAN MEREKA??

Mulakan penabungan untuk anak-anak anda hari ini dengan SSPN-i Plus.

Serendah SERINGGIT sehari, anda ada simpanan dan dilindungi takaful sehingga RM40,000!

-Tabungan untuk diri sendiri pun boleh sambil mendapat manfaat perlindungan takaful yang mudah (dengan tabungan serendah rm1 sehari anda dilindungi takaful sebanyak rm40k dan elaun kemasukan hospital Rm20 sehari)

-Manfaat perlepasan cukai

- Manfaat cabutan wow setiap tahun oleh sspn-i plus,sambil menabung mana tahu rezeki anda untuk mendapat cabutan bertuah.

-Layak mendapat tajaan ptptn secara automatik serta dividen yang kompetitif  dan dilindungi oleh kerajaan.

Tunggu apa lagi jom klik disini https://goo.gl/18cYJx
 
Atau

Sila whatsapp saya di 0175408904




Isnin, 29 Mei 2017

Jam Kompas (COMPASS WATCH)

Jam ini mempunyai fungsi seperti :-
– compass
– world time
– 3 alarm
– stopwatch
– timekeeping
– countdown
– summertime

Sesuai untuk aktiviti hiking, pandu arah perjalanan ketika berada dikawasan hutan🌳.Selain tu boleh juga berfungsi seperti jam biasa.Lepas ni pasti tak sesat lagi bila masuk hutan atau aktiviti hiking dengan kawan2..

Harga Commpas Watch ini Rm110 sahaja termasuk postage😍..Berbaloi memiliki jam fungsi seperti ini😘.Mana nak dapat harga special macam ni 😉
#Warranty 6 bulan
#Battery Quality Japan- Kuasa Battery Tahan lama- 2 years
#50M WaterProof- siap boleh bawa mandi tak masuk air🚣🏊🏄🎣🚿🛁


Berminat  terus whatsapp secara manual di 0175408904 atau terus whatsapp admin tanpa perlu save number Sila Klik Disini

Gambar Jam seperti dibawah :-






Ada beberapa pilihan warna jam boleh lihat di bawah :-

Video toturial cara penggunaan jam boleh lihat dibawah :-


Berminat  terus whatsapp secara manual di 0175408904 atau terus whatsapp admin tanpa perlu save number Sila Klik Disini

Skmei Smart Watch Normal Edition

[PENJELASAN RINGKAS TENTANG PRODUK?]
Jam sukan SKMEI Pedometer 3D ini sesuai dipakai ketika bersenam, bersukan atau apa jua aktiviti termasuk pada waktu biasa.

Jam ini membantu si pemakai untuk tahu dengan tepat dan mudah berapa jumlah kalori berjaya terbakar, kadar degupan jantung, jarak perjalanan serta jumlah langkah yang telah berjaya diselesaikan.

” Hanya tekan-tekan, dapat tahu rekod bacaannya. Senang gila..”
SKMEI Pedometer 3D sesuai dipakai oleh semua jantina dan sesuai digunakan ketika melakukan semua jenis senaman/sukan serta aktiviti.
.
[FUNGSI PRODUK]
– Kira jumlah kalori terbakar.
– Kira kadar degupan jantung.
– Kira jumlah jarak perjalanan(KM).
– Kira jumlah langkah(Step).
– Juga ada fungsi seperti jam biasa.
.
[KELEBIHAN PRODUK
– Membaca data dengan tepat dan mudah.
– Jam berteknologi terkini.
– Dilengkapi material berkualiti tinggi.
– Boleh simpan data aktiviti selama 50 hari.
– Selesa dipakai dan memudahkan untuk anda beraktiviti.
– Sesuai dipakai oleh semua jantina.
– Sesuai digunakan bagi semua jenis senaman/sukan/aktiviti.
– Cara penggunaan sangat mudah.
.
[CIRI-CIRI PRODUK]
– Kalis air(50 meter).
– Tahan karat(stainless steel).
– Cermin jam berkualiti tinggi(kalis tekanan)
– Tali jam lembut & selesa dipakai(German high quality).
– Lampu jam berwarna hijau(Taiwan EL Backlight).
– DIlengkapi bateri berkapasiti tinggi(original japanese battery).
.
[JAMINAN TERHADAP PRODUK?]
– Produk dilindungi waranti selama 6 bulan.
.
[APA PELANGGAN AKAN DAPAT?]
– Set Jam SKMEI Pedometer 3D(original)
– Kotak jam Premium
– Manual Penggunaan.

Harga Hanya Rm120 sahaja. Free postage

Berminat sila klik link ini untuk terus whatsapp admin http://fendiskypro.wasap.my atau secara manual 0175408904

Gambar jam seperti dibawah :-





Warna pilihan jam ada 3 jenis :-


Apa kata customer yang dah beli jam ni,boleh percaya ke seller ni? Boleh lihat gambar dibawah :-



Berminat sila klik link ini untuk terus whatsapp admin http://fendiskypro.wasap.my atau secara manual 0175408904

SKMEI SMART WATCH PEDOMETER (BLUETOOTH)

[PENJELASAN RINGKAS TENTANG PRODUK?]
Jam sukan SKMEI SMART WATCH PEDOMETER ini sesuai dipakai ketika bersenam, bersukan atau apa jua aktiviti termasuk pada waktu biasa.
Jam ini membantu si pemakai untuk tahu dengan tepat dan mudah berapa jumlah kalori berjaya terbakar, jarak perjalanan serta jumlah langkah yang telah berjaya diselesaikan. Siap boleh tengok rekod larian di telefon pintar anda lagi!
” Hanya tekan-tekan, dapat tahu rekod bacaannya. Senang gila..”
SKMEI SMART WATCH PEDOMETER sesuai dipakai oleh semua jantina dan sesuai digunakan ketika melakukan semua jenis senaman/sukan serta aktiviti.

.
[FUNGSI PRODUK]
– Kira jumlah kalori terbakar.
– Kira jumlah jarak perjalanan(KM).
– Kira jumlah langkah(Step).
– Juga ada fungsi seperti jam biasa.
– Boleh sambungkan dengan smartphone anda melalui applikasi khas.
– Tiada HEARTRATE seperti Normal dan Special edition.

.
[KELEBIHAN PRODUK]
– BLUETOOTH (Boleh disambungkan dengan smartphone anda secara bluetooth, ada aplikasi khas yang anda boleh
lihat berapa kalori terbakar dan jarak larian di smartphone
– Jika ada mesej baru atau call dari smartphone anda, jam akan memberi notifikasi.
– Membaca data dengan tepat dan mudah.
– Jam berteknologi terkini.
– Dilengkapi material berkualiti tinggi.
– Boleh simpan data aktiviti selama 50 hari.
– Selesa dipakai dan memudahkan untuk anda beraktiviti.
– Sesuai dipakai oleh semua jantina.
– Sesuai digunakan bagi semua jenis senaman/sukan/aktiviti.
– Cara penggunaan sangat mudah.

.
[CIRI-CIRI PRODUK]
– Kalis air(50 meter).
– Tahan karat(stainless steel).
– Cermin jam berkualiti tinggi(kalis tekanan)
– Tali jam lembut & selesa dipakai.
– Lampu jam berwarna hijau(Taiwan EL Backlight).
– DIlengkapi bateri berkapasiti tinggi(original japanese battery).
.

[JAMINAN TERHADAP PRODUK?]
– Produk dilindungi waranti selama 6 bulan.
.

[APA PELANGGAN AKAN DAPAT?]
– Set Jam SKMEI Smart Watch Pedometer(original)
– Kotak jam Premium
– Manual Penggunaan.

Harga untuk jam pelbagai fungsi ini Rm135 free postage.
.Jika Tuan/Puan berminat sila klik di sini untuk order :- http://fendiskypro.wasap.my atau whatsapp secara manual di number 0175408904 

Gambar Jam Dibawah :-






Ada 4 pilihan warna jam :-

Black

Gold

Blue

Red





Lihat video Preview Jam ini dibawah 


Apa kata customer yang dah order?Jom lihat dibawah :-



Berminat untuk order Whatsapp "saya nak order jamsukan" hantar ke 0175408904 atau boleh terus klik http://fendiskypro.wasap.my tanpa perlu save number untuk whatsapp admin. 

Skmei SmartWatch Pedometer 3D Special Edition

Mencari Jam pelbagai fungsi? JAM SUKAN yang mampu MENGIRA KALORI TERBAKAR dan HEARTRATE dengan harga mampu milik?
========================
[PENJELASAN RINGKAS TENTANG JAM?]
Jam sukan ini sesuai dipakai ketika bersenam, bersukan atau apa jua aktiviti termasuk pada waktu biasa.

Jam ini membantu si pemakai untuk tahu dengan tepat dan mudah berapa jumlah kalori berjaya terbakar, kadar degupan jantung, jarak perjalanan serta jumlah langkah yang telah berjaya diselesaikan.

" Hanya tekan-tekan, dapat tahu rekod bacaannya. Senang sgt.."
Jam ini boleh dipakai oleh semua jantina (unisex) dan boleh digunakan ketika melakukan semua jenis senaman/sukan serta aktiviti hiking.

[FUNGSI JAM]
- Kira jumlah kalori terbakar.
- Kira kadar degupan jantung.
- Kira jumlah jarak perjalanan(KM).
- Kira jumlah langkah(Step).
- Juga ada fungsi seperti jam biasa.

[KELEBIHAN JAM
- Membaca data dengan tepat dan mudah.
- Jam berteknologi terkini.
- Dilengkapi material berkualiti.
- Boleh simpan data aktiviti selama 50 hari.
- Selesa dipakai dan memudahkan untuk beraktiviti.
- Boleh dipakai oleh semua jantina.
- Boleh digunakan bagi semua jenis senaman/sukan/aktiviti.
- Cara penggunaan sangat mudah.

[CIRI-CIRI JAM]
- Kalis air(50 meter).
- Tidak berkarat(stainless steel).
- Cermin jam berkualiti (kalis tekanan)
- Tali jam lembut & selesa dipakai(German high quality).
- Lampu jam berwarna hijau(Taiwan EL Backlight).
- Kuasa bateri yang long lasting(original japanese battery).

[JAMINAN TERHADAP JAM?]
- Jam dilindungi waranti selama 6 bulan.

[APA PELANGGAN AKAN DAPAT?]
- Set Jam dengan kotak.
- Manual Penggunaan.
- Waranti selama 6 bulan.
- Khidmat lepas jualan.
- Free postage.

Dapatkan SEGERA DENGAN HARGA PROMOSI RM130 (KOS POS DITANGGUNG- Tracking Code akan diberi) 

WSAPP "saya nak order jamsukan" hantar ke 0175408904 atau boleh terus klik http://fendiskypro.wasap.my tanpa perlu save number untuk whatsapp admin.

GAMBAR JAM DIBAWAH




Ada 4 pilihan warna jam seperti dibawah :-





Lihat preview jam serta cara penggunaan dibawah :-



Bagaimana ketahanan jam ni? Okay boleh tengok video ini :-



Jom kita lihat pula testimoni maklumbalas customer :-



Berminat untuk order Whatsapp "saya nak order jamsukan" hantar ke 0175408904 atau boleh terus klik http://fendiskypro.wasap.my tanpa perlu save number untuk whatsapp admin. 

Ahad, 15 September 2013

Well,this is embarrassing. Firefox is having trouble recovering your Windows and tabs. This is usually caused by a recently opened web page. {FIXED}

What to do when you are having this problem?


1.Go to Firefox Search Bar and type in  about:config
2.If there is a pop up,just say OK.
3.There will be list of many codes,just search 
browser.sessionstore.resume_from_crash
4.At right,you will see the boolian as FALSE.Change it to TRUE
by right clicking and RESET.

If this problem is still happening and another Mozilla Crash Report comes 
out,there another method.

1.Go to your Firefox icon/shortcut.
2.Right click > PROPERTIES
3.A pop up comes out and go to COMPATIBILITY
4.Down below you will see a check box,check the "Run As Admin"
5.Apply.

This method should be done everytime updating Firefox.So,you better update 
it now!

Visit/Join HACKERS CAP AYAM  to share knowledge and ask questions!

Selasa, 13 Ogos 2013

Photoshop CC only black and white color problem [FIXED]

Hello everyone!
I was going around Photoshop CC when suddenly this problem appears.


I was only able to use the color Black and White and no other!
This is how I fixed it.

1.Find your Photoshop file.



2.Right after clicking it, hold ALT + CTRL + SHIFT as fast as you could.This will appear.



3. Click 'YES' This will reset all your settings until it looks like new.This is the only way to fiz it.Hope this helps you!~