Selasa, 30 Oktober 2012

Stellar Phoenix Photo Recovery Full

Salam sejahtera,baru2 nie ada rakan kita yang minta tolong post kan software Stellar Phoenix Photo Recovery..oke boleh download deka web page http://www.stellarinfo.com/download/software.php?doID=5&refID=H dan gunakan salah satu key sahaja dibawah..key tersebut telah di test full berhasil

Name :Vovan

Serial :CDA2-FB83-7D58-288A-2E66-6186-8E61

Name :Vovan

Serial :CDA2-FB83-7D58-0BA4-44D7-18AC-1BBE

Khamis, 18 Oktober 2012

Anvi Smart Defender Full Siapa Cepat Dia Dapat

Salam..Benda nie sama jugaklah macam antivirus,boleh guna sebagai pelengkap antivirus,korang boleh pergi dekat web page dia untuk download >http://www.anvisoft.com/product/smartdefender.html

Korang boleh guna key dibawah untuk full version selamanya active tapi ingat key nie hanya sah untuk 12 hari dari sekarang, (19 October 2012) siapa cepat dia dapatlah..nie key giveaway dari pengeluar Anvi Smart

Guna salah satu jea


EECED-SHPDN-WSEJF-BIHJL

WONZH-KWPDJ-PKIRV-AUDPZ

FPKCN-MXUOI-WSRKM-SRCNM

CBGMV-MCUAJ-CUZQT-AZERX
 nampak gambar dekat bawah,klik dekat Upgrade tue dan korang masuk la key yang aku bagi tue (yang tue pun aku nak kena ajar)


Icon Corrupted At Windows 7

Salam..Pernah tak dekat desktop korang jadi macam gambar dekat bawah??..kalau pernah korang boleh download software dekat bawah..software nie khas untuk fix windows 7,korang boleh explo sendiri sb banyak lagi function yang dia sediakan untuk fix macam2 problem dekat windows 7..dah nama pun Yamicsoft.Win7Manager kan mesti la untuk fix windows 7..nie version 4.0.8..korang boleh update software nie tapi lepas update korang kena la patch balik untuk full version.Kalau blur tak payah update,guna jea yang version nie sama jea..oke boleh download dekat bawah..cara nak pakai or patch aku ada terangkan dalam notepad...

  Klik Untuk Download

Internet Download Accelerator

Salam kepada semua..hari nie aku nak post satu software yang sangat berguna untuk korang semua..Internet Download Accelerator.Aku dah test sendiri software nie sangat bermanfaat sebab kelajuan download lebih laju dari Download Accelerator Plus yang dikatakan laju oleh ramai pihak termasuk diulas dalam Majalah Pc,ternyata ada lagi yang lebih laju dari itu..oke terus download dekat bawah malas aku nak cerita panjang,aku bukan jenis suka menulis..kalau korang nak tahu lebih banyak pasal software nie boleh pergi dekat web page dia... nie link >http://westbyte.com ..nak full boleh download dibawah...satu lagi korang jangan tanya plak apasal nama file xxx..ada sebab aku letak xxx.Mengikut pengalaman aku bila letak nama betul2 mcm Download Accelerator Plus nanti developer softwre tue boleh detected file yang aku upload dalam mediafire,so aku tak nak nanti korang cakap link mati..oke dah jangan soal banyak,nak guna gunalah..tak mau tak apa aku tak rugi sekupang pun...aku share nie pun dah cukup bagus...soryy aku cakap terus terang senang.. :-)

Download Disini