Khamis, 18 Oktober 2012

Icon Corrupted At Windows 7

Salam..Pernah tak dekat desktop korang jadi macam gambar dekat bawah??..kalau pernah korang boleh download software dekat bawah..software nie khas untuk fix windows 7,korang boleh explo sendiri sb banyak lagi function yang dia sediakan untuk fix macam2 problem dekat windows 7..dah nama pun Yamicsoft.Win7Manager kan mesti la untuk fix windows 7..nie version 4.0.8..korang boleh update software nie tapi lepas update korang kena la patch balik untuk full version.Kalau blur tak payah update,guna jea yang version nie sama jea..oke boleh download dekat bawah..cara nak pakai or patch aku ada terangkan dalam notepad...

  Klik Untuk Download

Tiada ulasan:

Catat Ulasan