Khamis, 18 Oktober 2012

Anvi Smart Defender Full Siapa Cepat Dia Dapat

Salam..Benda nie sama jugaklah macam antivirus,boleh guna sebagai pelengkap antivirus,korang boleh pergi dekat web page dia untuk download >http://www.anvisoft.com/product/smartdefender.html

Korang boleh guna key dibawah untuk full version selamanya active tapi ingat key nie hanya sah untuk 12 hari dari sekarang, (19 October 2012) siapa cepat dia dapatlah..nie key giveaway dari pengeluar Anvi Smart

Guna salah satu jea


EECED-SHPDN-WSEJF-BIHJL

WONZH-KWPDJ-PKIRV-AUDPZ

FPKCN-MXUOI-WSRKM-SRCNM

CBGMV-MCUAJ-CUZQT-AZERX
 nampak gambar dekat bawah,klik dekat Upgrade tue dan korang masuk la key yang aku bagi tue (yang tue pun aku nak kena ajar)


2 ulasan:

  1. hi..need ur help..my sd card ada problem...i xnk format my sd card..so i need to know how to get free registration key stellar recovery photo ? pls help..i need to get the photo urgent..tq

    BalasPadam
  2. hi Nadia..oke saya akan post software tersebut bersama key full..terima kasih kerana melawat blog saya..kalau rajin2 join lah group saya di facebook.. https://www.facebook.com/groups/nghcrew/

    BalasPadam