Selasa, 11 September 2012

Internet Download Manager 6.12 Build 15 full

Internet Download Manager terbaru boleh download dekat sini ok..apa fungsi kalau kita update?semestinya la IDM lebih laju dan fix bug,dah tak nak cerita panjang baca jea dekat web page dia ok>http://www.internetdownloadmanager.com/

Boleh download dekat sini full version Klik

4 ulasan:

  1. asssalamualaikum??
    saya dah download idm 6.12 build 15 full tapi saya tak tahu macam mana nak install benda ni??

    BalasPadam
  2. Waalaikumsalam..klik dekat file IDM dan ikuti langkah seterusnya seperti yg dipaparkan,untuk full version sila guna patch yang disediakan..terima kasih melawat blog nie..untuk lebih info join kami di facebook >https://www.facebook.com/groups/nghcrew/

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.... tapi saya still mengalami masalah , saya dah ikut langkah dia... tapi saya kurang faham untuk full version guna patch.. patch tu macam mana??

      Padam
  3. Iman ismat patch tue untuk bagi dia full version..apa2 hal join kami di facebook..saya jarang tengok blog nie..biasalah kena bahagimasa dgn kerja lagi kan..mana sempat nak tgk blog,kalau sempat pun malam jea la..ok apa2 hal join fb ..

    BalasPadam