Rabu, 25 Januari 2012

Bitdefender Total Security 2012 Full Versin Crack Until 2045

Bitdefender boleh guna sampai 2045 tanpa blacklist masa update,kalau nak beli mesti mahal..peeaaah tunggu lagi download la kalau nak pakai antivirus nie,tak mau sudah saya tak rugi apa2 pun,lagi pun saya kan dapat bayaran apa2 pun..saja kongsi2 software..malas nak tulis panjang2..nak baca lebih lanjut pasal antivirus nie pergi dekat page nieKlik  ..Bitdefender ok jugak dia ada auto pilot dengan macam2 fungsi lagi termasuk scan USB macam kaspersky..



Password :www.dytoshare.us
Password :www.dytoshare.us

Didalam tue siap dengan crack..Guna HJSplit untuk gabung file..Kalau tak ada HJSplit  sila Download kat sini
Lepas tue Ekstrak guna winzip atau winrar.Semasa install pilih Evaluate This Product,masukan emel bebas,setelah install semua siap restart komputer,masuk safe mode,cara nak masuk safe mood tekan F8 sebelum booting,buka fail yang bernama Box_BD2011_3.1 Klik install Year 2045,dah siap restart semula,masuk windows macam biasa,dah siap.. ;-)


3 ulasan:

  1. Thanks for install this av kt lptop lyn hari selasa, hehehehe..

    BalasPadam
  2. tlg update link download.. sbb dh di delete... :D tQ

    BalasPadam
  3. kepada Raja Tarmizi maaf ler malas nak upload lain dah sb file besar,internet dekat rumah lembap,cuba google k..apa2 pun thanks melawat blog saya

    BalasPadam