Sabtu, 20 Julai 2013

Cara Sekat, Block Pop-Up, Ads

              Assalamualaikum semua,terima kasih melawat blog saya dan maaflah kerana jarang update blog kerana kekurangan masa,okey kita terus dengan perkongsian yang bermanfaat ini,apa yang bermanfaatnya?hehe ok saya nak share satu software nie yang dapat sekat Pop-Up atau Ads killer yang keluar iklan ntah apa2 tue bila anda layari laman web,semak kan bila klik jea laman web yang kita nak terus jer keluar satu lagi laman web berunsurkan iklan dan sebagainya malah lebih parah lagi jika iklan itu berbentuk lucah,iklan produk2 seks yang melampau batas iklan..haaa parah nie,mesti risau kan jika anak2 kita ker yang lihat iklan tue,tambah plak sekarang bulan puasa,okey selain tue software nie jugak dapat membantu kita dalam perlindungan malware,link phishing dan banyak lagi la.
              Yang penting software tersebut dapat mempercepatkan loading page yang kita layari kerana tiada lagi ads,pop-up loading yang semestinya mengurangkan kelajuan loading sesebuah laman web yang kita layari.

             Okeylah cerita panjang2 tak best la, korang mesti x larat baca kan,korang test sendiri la software nie baru taw power kea tak
Boleh klik disini untuk maklumat lanjut.

Nak Download terus software nie boleh klik Disini   

Selamat mencuba okey,semoga bermanfaat kepada pembaca Blog,Terima Kasih jumpa lagii !! :) 

Sedikit Preview Software nie





Tiada ulasan:

Catat Ulasan